Rólunk

Üdvözöljük a csikojatszofal.hu weboldalán!

Idén 2017-ben indítottuk el oldalunkat.

Több üzenet érkezett matatófalaink biztonságával kapcsolatban.
Ezzel kapcsolatban szeretnénk most néhány mondatban összeszedve leírni, hogy mennyire fontos a biztonság. Gyakorló szülők révén mi is szeretnék megbizonyosodni arról, hogy, amit veszek a gyermekemnek mennyire biztonságos jó minőségű-e!?
Nekünk ez volt az elsődleges szempont a matatófalak készítésénél a BIZTONSÁG!

Mivel ez nem egy szokványos játék, amit egy játékboltban megvásárolunk, ezért sokan azt gondolják, hogy nem kell nagy hangsúlyt fektetni a biztonságra. Természetesen, aki otthon saját célra csinál matatófalat azt rak rá, amit csak akar.  Viszont, aki tovább értékesíti, mint üzlet vagy gyártó felelősséggel tartozik azután, amit készít és elad.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a mi termékünk volt az első Magyarországon, amit az ÉMI-TÜV-SÜD Kft. bevizsgált. Sikeresen bizonyított és a tanúsítványt megkaptuk.
Ez a tanúsítvány kötelező az ilyen jellegű termékekre, mivel gyerekeknek készül ezért szigorú szabályoknak és követelményeknek kell megfelelni, (engedély és érvényes tanúsítvány nélkül nem is lehet árusítani). Mindent bevizsgálnak, ami a táblán van, beleértve a festéket, csavarokat, eszközöket stb. tehát mindent. Hozzáteszem nem csak az anyagok minőségét, kémiai összetételét vizsgálják, hogy mérgező vagy káros anyagokat tartalmaznak, hanem figyelembe veszik, hogy egy eszköz milyen hatással lehet a gyermekekre, például veszélyes lehet-e a mindennapokban, ha megtanulja használni.
Esetlegesen, ami veszélyes lehet, azt leveszik, és nem engedélyezik.

Mindent összegezve, a mi matatófalunk megfelel minden követelménynek és biztonsági előírásnak.